Зірка Євробачення Джері Хейл розсекретила імена знаменитостей, які вплинули на її кар'єру (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 693
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл
Фото: Скриншот

Цих селебритіс зазначила "крашами"

Відома українська артистка Джері Хейл, якій в дуеті з Альоною Альоною вдалося здобути 3 місце на Євробаченні, свою музичну кар’єру розпочала у середині і 2010-х. Артистка вирішила розповісти про двох вітчизняних селебритіс, які внесли неабиякий вклад на успішність кар’єри Джері.

Отож, не є секретом, що творчий шлях Яни Шемаєвої (Джері Хейл) розпочався з участі у вокальному шоу "Х-Фактор". Проте, відомо, що до свого дебюту на ТБ вона надіслала свої треки до таких лейблів як  Masterskaya Івана Дорна та VIDLIK.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, варто зазначити, що засновниками останнього є творчий та родинний дует композитора Євгена Філатова та фронтвумен колективу “ONUKA” Нати Жижченко.

З другого мені відписала Ната, що разом з Євгеном запрошують мене зустрітися. Тоді ми випустили мій перший EP альбом,
— написала Джері Хейл.
Джері Хейл з Натою Жижченко та Євгеном Філатовим
Скриншот

Відтак, Джері у себе в Instagram -Stories розповсюдила кадр з Натою і Євгеном. Вона від щирого подякувала їм за те, що повірили у її талант. Окрім того, вона назвала чоловіка та дружину “крашами”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Юрій Рибчинський дав оцінку номеру Альони Альони і Джері Хейл на Євробаченні. Поет-пісняр заявив, що йому дуже сподобався перформанс українок.