У мереживній спідній білизні: Ілона Гвоздьова похизувалася новим розміром грудей у гарячій фотосесії

Новини шоубізнесу
11 499
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ілона Гвоздьова
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

35-річна хореографиня показала результат маммопластики після 6-місячної реабілітації

Відома українська хореографиня Ілона Гвоздьова поділилася результатами своєї маммопластики після шести місяців реабілітації. Знаменитість, яка продала свій бізнес , показала новий розмір грудей у відвертій фотосесії в одній лише спідній білизні!

На опублікованих в Instagram знімках, 35-річна Ілона Гвоздьова виглядає щасливою і впевненою у своєму новому образі. Танцівниця не приховувала, що це було доволі складне і водночас довгоочікуване рішення. І хоча чоловік не підтримував її бажання збільшити груди, сама вона наважилася на операцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ілона Гвоздьова
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Як відомо, 6-місячна реабілітація пройшла успішно, тому тепер Ілона повною мірою насолоджується своїм тілом. Шанувальники зірки, до слова, теж помітили значні зміни та зазначили, що після маммопластики Ілона Гвоздьова змінилася на тільки візуально, адже хореографиня почала випромінювати впевненість та любов до себе.

Ось він — результат. Минуло рівно шість місяців від моменту операції, і я можу показати цю красу! Дякую своєму хірургу і клініці. Зроблено з любов'ю,
— підписала публікацію Ілона Гвоздьова.
Ілона Гвоздьова
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva
Хочу наголосити на тому, що результат залежить не тільки від майстра, але й від правильного проходження післяопераційного періоду! Варто дотримуватися усіх настанов та рекомендацій лікаря і свідомо слідувати їм,
— додала хореографиня.
Ілона Гвоздьова
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що родина чоловіка Ілони Гвоздьової постраждала від масованої російської атаки . Хореографиня детально розповіла, що трапилося.