"Почуваюся виснаженою": Ілона Гвоздьова заговорила про творчу паузу у кар'єрі

Новини шоубізнесу
2 644
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Танцівниця Ілона Гвоздьова
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Артистка попросила поради у фоловерів стосовно того, де їй краще відпочити

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова, яка зробила операцію зі збільшення грудей , задумалася про кар'єру у своїй творчості. Подробиці - в нашому матеріалі.

 Про своє рішення Гвоздьова повідомила на офіційній сторінці в Instagram . Вона зазначила, що останнім часом почуває себе досить втомленою, а подекуди знесиленою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 Відтак, Ілоні потрібен відпочинок від роботи. Селебритіс заявила, що хоче відновитися і морально, і фізично. Потім, коли вона зробить паузу, то обіцяє шанувальникам повернутися з новими силами у найулюбленішу професію. Вона попросила у фоловерів порати стосовно того, де можна класно відпочити в межах України.

Останнім часом почуваюся виснаженою в усіх сенсах цього слова! Відчуваю гостру потребу просто зупинитися, зайняти зручне положення в теплому ліжку і більше нікуди не квапитись! Я не прощаюсь з вами, я беру паузу, аби знайти натхнення, сили і сенс рухатись далі. Відновити себе, наповнитись і з новою енергією підкорювати ваші серця та дарувати вам свою любов, щастя і позитив. Порекомендуйте куди саме можна поїхати і відновити свої сили в межах нашої країни: санаторій, дім відпочинку, тощо.
- написала зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ілона Гвоздьова показалася в ефектному купальнику. Артистка позувала на фоні моря.