Віктор Павлік і не підозрював! Катерина Репяхова організувала довгоочікуване весілля та підготувала для чоловіка незвичайний сюрприз (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
41 636
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Репяхова постала перед чоловіком у весільній сукні, яка 4 роки чекала свого часу у шафі блогерки

Народний артист України Віктор Павлік та Катерина Репяхова, яка на 30 років молодша за нього, нарешті відсвяткували весілля. Катерина організувала церемонію як сюрприз для свого чоловіка, вирішивши не чекати більше слушного моменту, особливо після того, як артисту зробили складну операцію на серці .

Пара офіційно одружилася ще 12 травня 2020 року, але святкування знаменитості відклали двічі. Спочатку через пандемію, а згодом, через початок широкомасштабної війни. На своїй сторінці в Instagram Катерина детально розповіла про підготовку до урочистої події та про реакцію Віктора на таке несподіване свято.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для Віктора Павліка весілля було повним сюрпризом. Завчасно Катерина просто попросила його гарно одягнутися, і співак навіть не підозрював, що його чекає справжнє весілля. Коли він побачив свою дружину у сукні — був приголомшений і зворушений.

Сукня висіла в шафі 4 роки! Уявіть
Я більше не хотіла чекати ні дня.
Живемо тут і зараз, адже не знаємо, що з нами буде завтра,
— коротко прокоментувала Катерина Репяхова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно дружина 58-річного Віктора Павліка показала вагітний животик . Катерина Репяхова зізналася, що завжди хотіла мати донечку.