Віктор Павлік маніпулював молодою дружиною, погрожуючи їй розлученням: уся правда (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 385
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Репяхова зізналася, чому її чоловік підіймав тему їх розлучення

Молода дружина Віктора Павліка, яка зізналася, чи планують вони ще спільних дітей , розсекретила деякі таємниці їх особистого життя. Катерина Репяхова зізналася, чи заходила в них коли-небудь розмова про розлучення, та з чим це було повʼязано. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю ЖВЛ Катерина Репяхова зізналася, що чоловік був не задоволений її бажанням змінювати власну зовнішність. Як відомо, дружина Віктора Павліка дещо збільшувала губи, а окрім того, вона зробила ринопластику та ліпофілінг підборіддя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Катерини, її зірковий чоловік був категарично проти таких рішень. Ба більше, в якийсь момент Віктор Франкович навіть почав погрожувати дружині, говорячі, що після цього вони розведуться. Проте Репяхова зізнається, що робила це все за власним рішенням, тому чоловіка просто поставила перед фактом, не питаючи його думки.

Колись він мені казав, якщо зробиш те чи те, то я подам на розлучення… Але не розлучається, ясна річ. Він думав, що це буде працювати, але не працює. Важко, звикає. Я його довго готую морально. Я не раджуся, я ставлю перед фактом і все,
— розповіла Катерина Репяхова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно прихильниці Виктора Павліка порадили його дружині стиліста . Мовляв, тільки так вона буле схожа на "жінку відомого чоловіка".