"Зараз ледве стою": Віктор Павлік розповів, як відновлюється після операції на серці

Новини шоубізнесу
1 013
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Віктор Павлік
Фото: instagram.com/viktorpavlik

Артист розповів про обмеження, які йому поставили лікарі

Популярний український артист Віктор Павлік, який переніс тяжку операцію на серці, розповів про свій нинішній стан та обмеження, яких дотримується за рекомендаціями лікарів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Павлік у своєму інтерв'ю для ЖВЛ зізнався, що його реабілітація буде тривати не один місяць. Відтак, артист говорить, що у нього досі болить місце розрізу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, свій біль артист не втамовує за допомогою препаратів. Загалом селебритіс зазначив, що він має дотримуватися певних правил. Зокрема, лікарі не радять Павліку підіймати важкі речі, а також сідати за кермо.

Зараз ледве стою. Зараз чешеться грудна клітка, бо все заживає. Грудина болить, дуже сильно болить. Рятуюся знеболювальними. Не можна навіть їздити за кермом автомобіля, хоча я сідаю. Мінімум місяць, а краще два-три мені не можна нічого підіймати важчого за один кілограм. Тобто я навіть дитину не можу взяти на руки. Все літо не можна за мотоцикл сідати, а хочеться. Ось це біда,
- розповів співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Репяхова організувала довгоочікуване весілля та підготувала для нього незвичайний сюрприз. Блогерка постала перед своїм чоловіком Віктором Павліком у весільній сукні, яка чотири роки чекала свого часу у шафі.