Віктор Павлік розчулив Мережу рідкісним фото з донькою та онуком: тільки подивіться, як вони схожі!

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український співак Віктор Павлік, який нібито намагався зрадити дружину , часто показує прихильникам свого молодшого сина Михася. Проте про життя його старших дітей публіці відомо мало що. Але, нещодавно артист вперше за тривалий час зустрівся зі своєю донькою. Як зараз виглядає Христина – дивіться на ХОЧУ.ua.

На своїй сторінці в Instagram співак поділився рідкісним фото з єдиною донечкою та її сином. Як стало відомо, з рідними Віктор Павлік зустрівся перед концертом у Рівному, в одному з готельно-ресторанних комплексів, де виступав артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Віктор Павлік розчулив Мережу рідкісним фото з донькою та онуком: тільки подивіться, як вони схожі! - фото №1
Фото: instagram.com/viktorpavlik

Саме там і сталася тепла родинна зустріч знаменитості з донькою та онуком. Тоді з ж вони зробили фото на згадку, яким Павлік поділився у своєму блозі. А на власній сторінці Христина опублікувала кадри самого концерту, поки її зірковий батько виступав перед глядачами.

Віктор Павлік розчулив Мережу рідкісним фото з донькою та онуком: тільки подивіться, як вони схожі! - фото №2
Фото: instagram.com/viktorpavlik
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Катерина Репяхова спантеличила підписників новиною про  стан здоровʼя свого знаменитого чоловіка. Адже після того, як Віктор Павлік відмовився робити операцію на серці, йому різко стало зле.