Рекорд України та пів мільйона гривень на благодійність: Даша Квіткова провела неймовірне "Квіткове тренування" у Києві (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 053
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

"Квіткове тренування" у Києві - фото
Фото: пресслужба Даші Квіткової

Було весело, цікаво та корисно!

Минулої суботи, 25 травня, інфлюенсерка та амбасадорка соціальних проєктів Даша Квіткова провела наймасштабніше благодійне тренування України. Воно пройшло просто неба — на паркінгу ТРЦ “Blockbuster Mall” у Києві. Завдяки цьому зірковій блогерці вдалося залучити пів мільйона гривень на благодійність!

“Квіткове тренування” зібрало разом близько 1000 людей, які мали бажання позайматися спортом разом з Дашею, а заодно долучитися до доброї справи. Головною метою заходу став збір для фонду “Таблеточки” на ліки для дітей, що борються з раком.

“Квіткове тренування” - фото
Офіційно зареєстровано, що “Квіткове тренування” зібрало разом 855 учасників. Фото: пресслужба
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За суму донату від 200 грн усі охочі мали можливість прокачати мʼязи разом з досвідченими українськими тренерами: Арсланом Асмановим, Мариною Піскун, Кирилом Корольовим, Богданом Савчуком та під менторством самої Даші, для якої спорт став невідʼємною частиною життя.

“Квіткове тренування” - учасники
“Квіткове тренування” - учасники. Фото: пресслужба
“Квіткове тренування” - фото
“Квіткове тренування”. Фото: пресслужба

Особливим гостем події, який зʼявився на сцені неочікувано, став гравець футбольного клубу “Шахтар” та Національної збірної України, найкращий гравець України 2023 року Георгій Судаков. Відомий футболіст від імені ФК “Шахтар” передав Даші Квітковій чек-донат на суму 200 тис. грн. Таким чином загальна сума збору для фонду “Таблеточки” сягнула пів мільйона гривень ❤️

Даша Квіткова та футболіст ФК “Шахтар” Георгій Судаков - фото
Даша Квіткова та Георгій Судаков. Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Доки присутні старанно виконували присідання, джампінг, джеки та випади, представники Книги Рекордів України порахували усіх та оголосили свій вердикт: “Квіткове тренування” зібрало разом 855 учасників та встановило новий рекорд України за “Наймасовіше спортивне тренування на відкритому майданчику в ТРЦ”.

Даша Квіткова встановила рекорд України на “Квітковому тренуванні” у Києві
Даша Квіткова встановила рекорд України. Фото: пресслужба
Ми зібрались тут не просто провести спільне тренування та “попітніти” під качові треки, ми тут заради допомоги дітям, які борються з тяжкою хворобою. Я вдячна всім вам, нашим гостям, що долучилися до збору та стали частиною великої благодійної мети. Впевнена, що “Квіткове тренування” надихне кожного займатись спортом і щоденно піклуватись про своє здоровʼя. Хочу, щоб цей проєкт продовжив своє існування та був особливою формою збору коштів для дітей, які хворіють на рак. Проблеми, які були до війни не завершились, а тільки загострились і потребують нашої уваги,
– поділилася думками зі сцени Даша Квіткова.

На всіх учасників події чекав концерт за участі відомих українських артистів: Alena Omargalieva, ALEKSEEV, ROXOLANA та Zlata Ognevich.

Злата Огнєвіч, ALEKSEEV та Alena Omargalieva виступили на “Квітковому тренуванні” - фото
Злата Огнєвіч, ALEKSEEV та Alena Omargalieva. Фото: пресслужба
Співачка ROXOLANA - фото
ROXOLANA також долучилася до “Квіткового тренування” Даші Квіткової. Фото: пресслужба

Ведучими заходу стали неперевершені Тімур Мірошниченко та Наталі Солонік, які й самі, поміж зайнятістю на сцені, тренувалися що було сили.

Наталі Солонік і Тімур Мірошниченко - фото
Наталі Солонік і Тімур Мірошниченко. Фото: пресслужба

Після офіційної частини Даша Квіткова понад 2 год фотографувалася та обіймалася з усіма охочими. Інфлюенсерка пообіцяла якось повторити формат благодійного тренування, щоб зібрати ще більше коштів для дітей, що борються зі страшним недугом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Даша Квіткова зізналася, чи повернеться коли-небудь на шоу “Холостяк”. Нагадаємо, що саме вона свого часу стала переможницею 9-го сезону популярного романтичного реаліті на СТБ,