"Ми не здаємось": Тімур Мірошниченко розповів, як йдуть справи з усиновленням другої дитини

Новини шоубізнесу
831
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тімур Мірошниченко
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Ведучий каже, що це важкий процес

Популярний український телеведучий, оглядач Євробачення Тімур Мірошниченко, який розсекретив, яку отримав бронь, аби не йти на фронт, наразі разом зі своєю дружиною активно займається всиновленням другої дитини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нещодавно Мірошниченко заговорив про обмеження від спеціальних тренерів. Тімур заявляє, що наразі його родина перебуває на бюрократичному етапі процесу усиновлення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тележурналіст зазначив, що цей процес іде доволі непросто. Вони з дружиною мають пройти курси усиновлювачів. Після них тренери повинні дати рекомендації щодо дітей, яких може усиновити подружжя.

Ті висновки, які написали нам на курсах, вони дуже складні. У тому плані, що таких дітей майже не існує. Це, звісно, для мене загадка, чому вони так зробили. Будемо шукати. Думаю, що протягом літа, я сподіваюся, ми закриємо питання. Нам цього разу написали дуже серйозні обмеження. Ми шукаємо-шукаємо... Це має бути дитина без соціальної історії. Тобто вона не жила в дитбудинку, не пережила насилля. А насправді дуже багато дітей потрапляють в дитячий будинок саме через це. Це трохи ускладнює процес, але нічого. Ми не здаємось,
– заявив Тімур в інтерв’ю Люкс ФМ. 

Дивитися з 27:49

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко розповіла про дівчинку, яку хоче удочерити. Дружина ведучого заявила, що мріє якомога скоріше стати мамою ще однієї дівчинки.