"У нас пенсії такі убогі": Павло Зібров розповів про зміну пенсії після її збільшення

Новини шоубізнесу
1 738
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Павло Зібров
Фото: Павло Зібров / Facebook

Павло Миколайович зазначив, що продовжував би працювати, незважаючи на розмір його пенсії

Народний артист України Павло Зібров, який розсекретив розмір своєї пенсії , розповів, наскільки вона змінилася після збільшення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Павло Миколайович поділився у своєму інтерв'ю блогерці Анжеліці Рудницькій. Відео бесіди розповсюджено на YouTube каналі ведучої 31 травня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, як виявилося, Зібров отримував близько 8 тисяч гривень. Тепер же його пенсія є трішки більшою.

У нас пенсії такі убогі. Ми по закордонах поїздили, і дивишся, як у них на лайнер, на круїзи йдуть пенсіонери... – сказав Зібров. – Я ж теж типу пенсіонер. Ну типу. У мене є вже навіть книжечка, що я пенсіонер. Починали з дуже смішної суми. Зараз уже підняли. Починалося з 2500, потім чотири із чимось. Зараз – 8300. Ну, більш-менш порівняно з 2800 по 3 тис. – то я багата людина. При тому я можу заробити собі концертами чи викладати. Так що, нормально, не плачуся.
- підсумував Павло.

Артист також додав, що щоби там не було, він би продовжував далі працювати. Зібров каже, що у нього ще багато дурі в голові.

Куди сидіти? У мене стільки енергії, стільки дурі ще в голові, що як же сидіти на троні: "Я народний артист",
- резюмував Зібров.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Павло Зібров здивував новим прочитанням композиції “Хрещатик” до дня Києва. Артист змінив лише один рядок.