Відреклася від батька: донька знаменитого Бреда Піта позбулася його прізвища

Новини шоубізнесу
5 061
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Бред Пітт і Шайло
Фото: Associated Press

Шайло доєдналася до позиції брата та сестер

Легендарний американський актор Бред Пітт, який закрутив роман з молодою моделлю Інес де Рамон, має вельми великі проблеми у стосунках з донькою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як виявилося, 18-річна Шайло вирішила відмовитися від прізвища свого зіркового батька. Сталося це у день 18-річчя дівчини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зауважити, що вже далеко не перша у родині селебритіс, хто не хоче мати нічого спільного із Бредом. Отож, Шайло подала відповідні документи до суду, щоб в перспективі отримати прізвище зіркової мами Анджеліни Джолі. Про це стало відомо з повідомлення таблоїда TMZ.

Варто зауважити, що дівчина у своїх соцмережах воліє використовувати лише прізвище своєї матері. Хоча, останнім часом мережею ширилися плітки стосовно того, що Шайло насправді хоче жити з татом, а не з мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як адвокати Анджеліни Джолі розкрили дивовижні подробиці того, як Бред Пітт жорстоко з нею поводився. Вочевидь, одне з найскандальніших розлучень у Голлівуду не завершиться примиренням.