Любов минула... і підписки в Instagram теж: Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Foxy відписалися одне від одного у соцмережах

Новини шоубізнесу
825
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі більше не разом
Фото: gordonua.com

5 місяців підписники спостерігали за новим романом колишнього Ані Лорак, однак днями він добіг кінця

Декілька днів тому Анастасія Foxy повідомила про розставання з українським бізнесменом турецького походження Муратом Налчаджіоглу. Сам він теж не став мовчати та неоднозначно прокоментував такі новини, однак після цього ексзакохані вирішили розірвати усі звʼязки, тому відписалися одне від одного у соцмережах.

Як повідомляє “Бульвар Гордона”, віднедавна у списках підписок Мурата та Анастасії сталися зміни. Адже бізнесмен перестав слідкувати за профілем блогерки в Instagram. Вона у відповідь зробила теж саме та відписалася від Налчаджіоглу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі розійшлися
Фото: gordonua.com
Мурат Налчаджіоглу та Анастасія Фоксі розійшлися
Фото: gordonua.com

Втім, як пізніше з’ясувалося, колишня пара поки що й досі підписана одне на одного . Однак у списку фоловерів їхні імена не з'являються. Можливо, причина у налаштуваннях конфіденційності на обох сторінках знаменитостей.

Цікаво, що Анастасія Фоксі також вирішила “почистити” соцмережі та видалити (або приховати) спільні кадри з Муратом Налчаджіоглу. Тому віднедавна на її сторінці в Instagram немає навіть жодного натяку на те, що вона 5 місяців зустрічалася з бізнесменом. А от чоловік поки не спішить видаляти фото з екскоханою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, тільки нещодавно Анастасія Фоксі присвячувала Муратові нове тату . Схоже, тоді дівчина дійсно вірила, що їх стосунки назавжди.