Лідер гурту Ot Vinta потрапив у моторошну ДТП: автівка Журавля розтрощена вщент (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 174
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юрій Журавель потрапив в аварію
Фото: facebook.com/Zhuravelll

Артист показав, в якому стані залишилася його автівка після страшної аварії

Нещодавно у ДТП потрапив “коханець” Олі Полякової, а тепер стало відомо, що український співак теж не впорався з керуванням автівки. Соліст гурту Ot Vinta Юрій Журавель показав кадри розтрощеної автівки та зізнався, чи були постраждалі в ході аварії. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Юрій Журавель, соліст популярного гурту Ot Vinta, став учасником дорожньо-транспортної пригоди. Музикант розповів про інцидент у своєму Facebook. Він їхав на Міжнародний фестиваль "Книжковий арсенал", який проходить у Києві. Однак, на виставку він так і не дістався через аварію, що сталася дорогою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Автомобіль Журавля зазнав значних пошкоджень, але сам співак залишився неушкодженим. Його дружина, Наталія Сьомчик, повідомила деталі події, зазначивши, що всі пасажири машини, включаючи самого артиста, не отримали травм. За її словами, ДТП сталося через тварину, яка раптово вибігла на дорогу.

Ми живі-здорові! Все добре. Крайня подорож на "Арсенал" вилізла боком, точніше передком, колесами, днищем і трохи дверима. Велике прохання — зрозуміти, не телефонувати та не писати,
— повідомив Юрій Журавель.
Юрій Журавель потрапив у ДТП
Фото: facebook.com/Zhuravelll
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно стало відомо, що у трагічній ДТП в Італії загинула 21-річна українська модель. Дівчина їхала в автівці разом з відомим албанським діджеєм Хісні Кестай, що виступав під псевдонімом "Dj Style Q".