38-річна Леді Гага вагітна первістком? У Мережі обговорюють серйозні зміни у фігурі співачки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 955
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Леді Гага вагітна
Леді Гага / Фото: Getty Images

Адже на весілля своєї сестри артистка прийшла в обтислій сукні, яка підкреслила її явно округлий живіт

Американська попікона Леді Гага, якій нещодавно виповнилося 38 років, спровокувала нові чутки. Раніше у Мережі активно обговорювали її заручини з коханим , а тепер настала черга теми про свою можливу вагітність. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Спекуляції на тему того, що Леді Гага чекає на первістка, з'явилися після весілля її сестри, Наталі Джерманотти. На святкову подію співачка прийшла в короткій чорній сукні, яка підкреслювала її фігуру. Однак найбільше уваги привернув помітно округлий животик артистки, що не залишив байдужим прихильників Леді Гаги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Папараці The Sun зафіксували ці моменти на фото, чим викликали масу обговорень серед прихильників. Фани впевнені, що їхня улюблениця, разом зі своїм бойфрендом, бізнесменом Майклом Поланскі, чекає на первістка. Проте сама Леді Гага зберігає мовчання та не коментує ці чутки. Вона не підтверджує, але й не спростовує можливу вагітність, залишаючи шанувальників у невідомості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Леді Гага отримала вигідну пропозицію від Джо Байдена. Президент США запропонував співачці працювати на Білий дім .