Леді Гага виходить заміж за одного з засновників Facebook! Зірка засвітила розкішну діамантову обручку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
7 154
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Леді Гага
Фото: Getty Images

Це вже треті заручини зірки, але можливо саме вони завершаться весіллям

Відома співачка Леді Гага, яка отримала вигідну пропозицію від Джо Байдена, аби працювати на Білий дім, спровокували нові чутки про своє заміжжя. Вже двічі артистка була заручена, але жодного разу так і не пішла під вінець. Однак можливо, незабаром вона вперше нарешті вийде заміж!

Приводом для таких чуток стало те, що днями Леді Гага засвітила розкішну діамантову каблучку на підмізинному пальці. Як повідомляє Daily Mail, у минулу неділю співачку побачили під час прогулянки Лос-Анджелесом. Зірка була вдягнена у довге чорне пальто, яке доповнювала велика плетена сумка Bottega Veneta та чорні туфлі. Ну а з-під довгого рукава пальта ледь виднілася величезна каблучка з діамантом овальної форми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що поки про свої заручини Леді Гага не спішить публічно розповідати. Проте відомо, що з 2019 року вона зустрічається з генеральним директором Parker Group, а також одним зі співзасновників Facebook Майклом Поланскі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Леді Гага показала новий спокусливий образ . Для своєї появи на публіці зірка обрала елегантний чорний костюм від Alexander McQueen.