"Це була велика мрія, яка переважила всі родинні стосунки": відомий співак виправдав втечу Ані Лорак на росію (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 792
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ані Лорак залишилася на росії - чому так сталося
Ані Лорак. Фото: instagram.com/anilorak

Соліст гурту "The ВЙО" прокоментував рішення зрадниці залишатися у країні-агресора та підтримувати окупантів

Лідер гурту "The ВЙО" Мирослав Кувалдін, який зараз служить у ЗСУ, висловився щодо українських артистів-зрадників. Зокрема він обговорив і вибір Ані Лорак, яка на третій рік повномасштабного російського вторгнення вирішила отримати паспорт рф . Що український співак нігерійського походження думає про запроданців — дізнавайтеся нижче!

В інтерв'ю YouTube-проєкту ТСН "Наодинці" Кувалдін поділився своєю думкою зокрема про вчинок співачки Ані Лорак, яка пішла на співпрацю з ворогом. За його словами, Лорак давно мріяла заробляти гроші саме на московії й тепер її мрія здійснилася. При цьому карʼєра у рф для співачки виявилася набагато важливішою за рідну країну та близьких, які живуть під обстрілами з боку російських окупантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мирослав також зауважив, що не варто витрачати час на обговорення інших зрадників. Він наголосив на важливості підтримки тих українських знаменитостей, які обрали захист своєї Батьківщини.

Я б на місці Ані Лорак так і вчинив би. Вона все життя про це мріяла, її мрія здійснилася. Вочевидь, для неї це була велика мрія, яка переважила всі родинні стосунки й всі громадські обов'язки. Я радий за музикантів, акторів і публічних діячів, які приєдналися до війська, а на решту не хочу витрачати силу своєї думки. Все стане на свої місця рано чи пізно,
— каже Мирослав.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно знаменитий продюсер Сергій Перман ошелешив заявою про Ані Лорак . Чоловік зізнався, що мав роман з відомою запроданкою.