"Хоче врятувати свою дупу": з'ясувалось, чому Ані Лорак змінює громадянство через два роки повномасштабної війни

Зірки
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ані Лорак, фото
Інстаграм anilorak

Стало відомо, хто порадив Ані Лорак отримати російський паспорт

Днями стало відомо, що запроданка Ані Лорак подалася на отримання російського паспорта. Дивно, що співачка, яка зреклася України, вирішила змінити громадянство лише через два роки великої війни. Чому ж так сталося?

Співачка Ані Лорак, що народилась на Буковині, зараз намагається отримати російський паспорт. З’ясувалось, що отримати громадянство на болотах їй порадив палкий прихильник Путіна Філіп Кіркоров. Про це повідомляє видання obozrevatel.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому ж зрадниця Лорак вирішила стати росіянкою через два роки повномасштабної війни? Річ у тім, що голова Федерального проєкту боротьби з корупцією Віталій Бородін запропонував Держдумі РФ припинити заробітну діяльність для зірок, які не мають російського громадянства та відкрито не підтримують війну. Тож Кароліна (справжнє ім’я співачки) вирішила не втрачати можливість заробляти на болотах.

Кіркоров бачився в одному з московських ресторанів з Кароліною, де попередив її, що пан Бородін ініціює звернення в Кремль стосовно "неоднозначних" артистів, і там підтримають це прохання, підписавши закон. Лорак зараз хоче врятувати свою дупу та можливість заробляти,
— розповіли інсайдери виданню obozrevatel.com.

Та й Ані Лорак рятує не тільки свою кар'єру, а й майнові активи. ЗМІ пишуть, що зараз співачка володіє кількома квартирами у Москві, а також є власницею маєтку в Сочі та апартаментів за кордоном.

Крім цього, інсайдер пояснив, що в лютому цього року артистка не подавала жодних документів. Це був спланований фейк, який розповсюдила пресслужба Ані Лорак для того, щоб створити ілюзію, що вона хотіла змінити громадянство ще до ініціативи Бородіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше EL Кравчук здивував подробицями про Ані Лорак. Відомий співак заявив, що від дружби зі зрадницею не лишилось і сліду після початку повномасштабної війни.