Бойфренд Ані Лорак цинічно заговорив про Україну, яку "торкнулося насильство". Але є важливий нюанс, який явно йому не на користь

Новини шоубізнесу
11 291
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Ані Лорак та Ісаак Віджраку
Фото: instagram.com/isaac_vidjrakou

Співачка-запроданка та її сумнівний коханий вкрай сильно переймаються "людським горем"

Поки в Україні щоденно гинуть люди, Ані Лорак не хвилюється та продовжує гарцювати на сцені перед пропагандистами, аби отримати паспорт рф . Але теракт у москві, що стався у ТЦ “Крокус Сіті Хол” — не змогла обійти стороною ні вона, ні її бойфренд Ісаак Віджраку. Як кремлівські прихвостки відреагували на останні події з країни боліт — розповідаємо на Хочу!

Зауважимо, що теракт у московському торговому центрі — явно спланована і свідома провокація російських спецслужб за вказівкою путіна. Адже подібними діями у 1999 році нинішній диктатор рф почав свій президентський термін, підриваючи будинки в Москві та Рязані. Тому, як то кажуть, як починав, так і завершить.

За більше ніж два роки війни запроданка Ані Лорак жодного разу публічно не підтримувала українців, які залишилися без домівок, або життя близьких людей котрих забрала російська агресія. Зате у день теракту у столиці країни-агресора, на сторінці знаменитості несподівано зʼявилися жалісливі публікації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ані Лорак відреагувала на теракт у Москві
Фото: instagram.com/anilorak

Не обійшов цю тему і бойфренд Ані Лорак. Але у нього знайшлося значно більше слів, ніж у продажної співачки. Так, на своїй сторінці в Instagram Ісаак Віджраку опблікував допис, зазначивши свою солідарність з росіянами, що постраждали від теракту.

Цікаво, що у своїй “промові” бойфренд запроданки підняв тему щодо “часів трагедій і конфліктів”, в тому числі згадавши Україну, яка вже другий рік поспіль потерпає від щоденних обстрілів зі сторони росії. Однак про війну говорити він, як і очікувалося, так і не наважився. Судячи з усього, співчувати він вміє тільки окупантам і тим, хто несе пряму відповідальність за геноцид українського народу.

Я сумую за Україною, росією, Африкою і кожним куточком світу, якого торкнулося насильство. Моє серце співчуває всім, кого торкнулися недавні події, зокрема трагічний інцидент у Москві. Це урочисте нагадування про нагальну необхідність співчуття і розуміння в нашій взаємодії одне з одним,
— написав Віджраку.
Бойфренд Ані Лорак відреагував на теракт у Москві
Фото: instagram.com/isaac_vidjrakou
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ані Лорак зробила чергову скандальну заяву про "мир, дружбу, жуйку". 45-річна співачка-зрадниця переконана, що мир настане не тоді, коли росіяни перестануть вбивати українців, а коли “усі людські серця наповняться любов'ю”.