Secret Service Entertainment Agency трансформується в SSX Partnership Group: що саме змінилося у компанії під керівництвом Михайла Ясинського

Новини шоубізнесу
1 549
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

SSX Partnership Group
Михайло Ясинський. Фото: пресслужба

Кожен юніт в SSX Partnership Group стає окремою компанією із власною спеціалізацією

Secret Service Entertainment Agency, стоїть у джерел українського шоубізнесу, та за 18 років своєї діяльності виростила багато артистів, яких ви всі любите. Тепер настав час рухатись вперед, тож компанія змінює структуру і розширюється!

Secret Service Entertainment Agency стає групою компаній SSX (Secret Service X), і об’єднує під своїм крилом окремі компанії, що допомагають артистам просуватись на стрімінгах, будувати онлайн та медіаприсутність, створювати неймовірні шоу, та співпрацювати з брендами. При цьому компанія не змінює цілі й фокус своєї діяльності, але тепер робитиме це ефективніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Кожен юніт в SSX Partnership Group стає окремою компанією із власною спеціалізацією, командами, стратегією та вектором роботи. Артисти тепер можуть працювати як з SSX Partnership Group в цілому, так і з вибраними компаніями окремо.

Secret Service Entertainment Agency
SSX Partnership Group. Фото: пресслужба

Що змінюється у структурі компанії? Secret Service Entertainment Agency стає материнською компанією SSX, що об’єднує під собою кілька спеціалізованих агенцій:

⚡UA Artists Booking — організовує концертну діяльність українських артистів.

⚡SSDP / Secret Service Digital & Publishing — допомагає артистам швидко з’являтись на усіх стрімінгових платформах та просуває створений ними музичний контент.

⚡CCC Agency / Celebrity Commercial Communications  — з’єднує виконавців із найкращими брендами, і створює спільні креативні проєкти. 

⚡NO LIMITS PUBLICITY AGENCY — виконує усі комунікаційні завдання, що стоять перед артистами.

На чолі кожної компанії стоять досвічені лідери, які багато років працюють разом: Олександр Кажиян, Катерина Хотєєва, Ольга Ковтонюк, Міла Зальвовська, Денис Васянович та Євгенія Ступчук. Вони беруть в руки розвиток напрямків компанії, формують окремі самостійні бізнеси, та створюють платформи для розвитку нових талантів.

SSX Partnership Group не обмежується тільки чотирма напрямками, адже компанія долучена до створення шоу, виробництва кіно, театральні постановки, проєкти з ілюзії та освітні проєкти. Тож група компаній буде системно розширятись, додаючи нові юніти в свою структуру. 

Метою SSX Partnership Group є стати найбільш ефективною компанією в індустрії розваг України, а в майбутньому — Східної Європи. Саме для того, щоб досягти цієї цілі, ми й перетворюємо агенцію в групу компаній, що працюватиме як акселератор та інкубатор для розвитку талантів, що здатен дати усі ресурси тим, хто готовий важко працювати,
— йдеться у релізі.

Secret Service Entertainment Agency
SSX Partnership Group. Фото: пресслужба

Нагадаємо, раніше ми розповідали про проєкт для молодих, сильних, амбітних та небайдужих. А саме — це "Академія дипломатії для дівчат 2.0".