Насувається скандал: Анну Трінчер помітили на весіллі, де гуляють росіяни та співають путіністи (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 155
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер відвідала весілля Okay Eva та Серьожі 01к
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Тим часом у соцмережах Анна Трінчер показує, ніби знаходиться у Києві

Останні декілька днів у Мережі поширювалася інформація щодо запланованого весілля блогерки Okay Eva та Серьожі 01к. І вже напередодні було відомо, що гуляння відбудеться за кордоном, а серед запрошених гостей — відомі українські блогери та артисти, а окрім того, російська еліта. Отож-бо, серед списку запрошених опинилася і відома співачка Анна Трінчер, яка тільки нещодавно скаржилася на толерування росіян за кордоном.

Цікаво, що у своїх сторіс в Instagram (до певного моменту) Анна Трінчер не афішувала, що приїздила у Молдову на весілля Єви Коршик (більш відомої за псевдонімом Okay Eva). Натомість артистка показувала підписникам, ніби знаходиться у Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак Telegram-канал “Музвар” буквально “злив” інформацію про те, де насправді зараз знаходиться Анна Трінчер. Ба більше, підтвердилося, що на весіллі також присутні росіяни, а молодята танцювали свій перший весільний танок під пісню гурту Machete. І все б нічого, якби соліст — українець Ярослав Малий — не продовжував підтримувати російську агресію , гастролювати зі своїми концертами по рф, а також говорити про “братерство народів”.

Варто зазначити, що після відповідної публікації, у сторіз Анни Трінчер відбулися різкі зміни. Артистка перестала приховувати, що знаходиться на весіллі у Кишиневі, проте у якій компанії минає свято — уточнювати не стала. Та й менеджмент співачки заявив, що не коментуватиме присутність Анни на сумнівному весіллі.

Анна Трінчер засвітилася на весіллі блогерки Okay Eva
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Волошин зізнався, що після розлучення сталося з автівкою, яку він подарував Анні Трінчер. Чи досі елітний автомобіль належить артистці ?🤔