"Здається, я знову стала мамою": Могилевська максимально розчулила роликом з молодшою донькою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
9 094
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наталія Могилевська показала ролик з 4-річною донькою
Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram

Артистка звернулася до фоловерів з цікавою заявою

Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка пише свою першу книгу для дітей, ошелешила заявою про те, що знову стала мамою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, виконавиця у себе в соцмережах поділилася доволі неоднозначною новиною. Вона розповсюдила цікавий ролик, в якому показала свою 4-річну доньку Софію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, як бачимо з відео Могилевська знайшла кошенят. За словами співачки, їх хтось залишив біля магазину. Відтак, Наталія звернулася до всіх, хто бажає взяти у родину домашнього улюбленця. Проте, вона зауважила, що наразі їх треба годувати спеціальною їжею та з піпетки. Артистка резюмувала, що якщо майбутній господар кошеняти поки що не хоче мати клопоту з годуванням то може зачекати 1,5-2 тижні і потім забронювати собі тваринку.

Здається, я знову стала мамою, – пожартувала артистка. – Хтось під супермаркетом залишив маленьких ось таких кошенят, ми зараз їх доглядаємо й шукаємо нових господарів.
заявила Наталія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська поділилася враженнями від сольного концерту Макса Барських на біс. Артистка на власні очі побачила живий виступ колеги, кар'єра якого починалися на її очах.