"Шукайте іншу професію": Юлія Саніна різко відповіла блогеру, почувши критику у свій бік

Новини шоубізнесу
8 570
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Саніна
Юлія Саніна посварилася з блогером. Фото: instagram.com/the_hardkiss

Роман Бутурлакін поділився деталями конфлікту з відомою українською співачкою

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яку нещодавно помітили у компанії з іншим чоловіком , втрапила у скандал. Між артисткою та музичним оглядачем Романом Бутурлакіним розгорілася суперечка, яка перейшла у публічний простір. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

У себе в TikTok Роман Бутурлакін прокоментував нещодавній виступ артистки в рамках її всеукраїнського туру Special Kiss. Варто зазначити, що зараз Юлія Саніна виступає без чоловічого складу гурту The Hardkiss, але її виступи проходять у супроводі звучання рояля, акустичної гітари, перкусії, віолончелі та духових інструментів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В ролику Роман Бутурлакін зазначив, що раніше The Hardkiss був його улюбленим гуртом. Проте останній концерт, на якому не було усіх учасників, викликав у блогера суперечливі емоції.

Цікаво, що Юлія Саніна швидко відреагувала на такі коментарі на рахунок свого виступу. Проте відповідь співачки здалася Мережі доволі різкою. Адже в особистих повідомленнях вона побажала Роману змінити сферу діяльності.

Романе, от від щирого серця, шукайте іншу професію. Скучнішого блогінгу я ще не бачила. То не ваше,
— написала Юлія Саніна.

Сам Роман не став замовчувати цю ситуацію та вирішив публічно відреагувати на відповідь артистки. Блогер зазначив, що не завжди коментарі оглядачів мають бути компліментарними, а він просто висвітлив свою думку, при цьому не маючи на меті когось образити — ні саму Юлію Саніну, ні чоловічий склад гурту, який зараз не знаходиться в Україні.

Музична журналістика та музичні огляди – це не лише про компліментарні відгуки та творчість. Це взагалі не про це. Медіа рясніють різними заголовками про The Hardkiss у силу ситуації, яка склалась. Це нормально, позаяк немає діалогу , що в кризових комунікаціях – найголовніше. Я поважаю вас як особистість і сказав це у відео. Я підтримував релізи гурту, неодноразово розповідав про результати благодійних концертів у Європі та Америці і тоді, чомусь, не отримував повідомлення з порадою шукати іншу професію, бо "скучний блогінг". Така реакція говорить лише про те, що якраз не "скучний", бо "скучний" емоцію не викликає… Хочете заблокувати? Нехай. Квиток на концерт в НСК "Олімпійський" здавати не буду. Якщо доживу до цього концерту, то обов’язково сходжу,
— відповів Роман Бутурлакін.
Роман Бутурлакін та Юлія Саніна публічно посварилися
Юлія Саніна посварилася з блогером. Фото: instagram.com/roman__caesar
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відомий блогер заявив, ніби The Hardkiss завчасно попередили про початок війни в Україні. За його словами, нібито через це чоловічий склад гурту опинився за кордоном.