Мішель Андраде розкрила секрет свого успіху у серіалі "Корона" від Netflix (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
511
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мішель Андраде знялася у серіалі Корона від Netflix
Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish

Артистка пригадала, що стало вирішальним в отриманні ролі у популярному серіалі від Netflix про королівську родину

Українська співачка болівійського походження Мішель Андраде стала однією з акторок британського серіалу "Корона" від Netflix. Артистка поділилася, що сприяло її успіху в отриманні ролі. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Відомо, що Мішель Андраде з'явилася у шостому сезоні "Корони", де вона виконала роль покоївки в королівській родині Великої Британії. За словами артистки, участь у цьому проєкті є значущим кроком у її кар'єрі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У проєкті “Хто ти” Мішель Андраде розповіла, що раніше виконувала роль в українському серіалі "Покоївка". Вона вважає, що саме цей досвід став вирішальним фактором для її участі у відомій історичній драмі. Адже те, що артистка вже розуміла, як поводитися на знімальному майданчику, зіграло їй на користь.

Я перший раз зі своєю менеджеркою зробила перше резюме в житті. Я пам'ятаю, що брала участь в епізодному українському  серіалі "Покоївка".
Ми брали всі мої концерти й додали фотографію, де я у цій самій ролі покоївки. Коли прийшла на співбесіду та розмовляла, кастинг менеджер відмітила мою роль в серіалі. Я думаю, що саме моє фото покоївки та резюме зіграли визначальну роль для моєї ролі в серіалі,
поділилася Мішель Андраде.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Мішель Андраде закрутила роман зі значно старшим та заможним чоловіком. Відомий блогер “злив” у мережу кадри, на яких можна розгледіти коханого артистки.