Мішель Андраде зізналася, хто допоміг їй отримати роль у популярному серіалі від Netflix

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нещодавно стало відомо, що українська співачка Мішель Андраде знялася в останньому сезоні серіалу "Корона". А ось хто допоміг їй отримати роль у популярному проєкті про королівську сім'ю - подробиці на HOCHU.ua.

У розмові з ведучими "Сніданку з 1+1" Мішель розповіла, що після початку повномасштабної війни в Україні вона поїхала до Барселони, де захотіла знайти підробіток. Там українська артистка познайомилася з жінкою, яка проводила кастинги професійних акторів для зйомок у кіно і серіалах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мішель Андраде не стала приховувати, що її зацікавила роль у відомому серіалі. Тож вона скористалася можливістю та приєдналася до знімальної команди після пройденого кастингу.

Це сталося на початку повномасштабного вторгнення. Я тоді опинилася в Барселоні. Я шукала місце, де можна працювати. І натрапила на контакт однієї дівчинки, у якої був контакт жінки, у якої в Барселоні є кастингове агентство. І я пішла до неї. Я розповіла чим займаюся, що в мене в житті коїться, що я з України. І через деякий час вона мені скинула цей кастинг,

- розповіла Мішель Андраде.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Мішель Андраде  розповіла про конфлікт із Потапом . Співачка впевнена, що продюсер досі на неї ображений.