Експідопічна Потапа відверто відповіла, чому більше не спілкується зі скандальним продюсером

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наприкінці цього літа співачка Мішель Андраде зізналася, що покинула MOЗGI Entertainment спокійно та без сварок. Проте тоді артистка зазначила, що вона більше не спілкується зі своїм колишнім продюсером Потапом. Чому так сталося і що зараз думає про нього артистка – подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

В програмі "Ранок у великому місті" Мішель Андраде зізналася, що перестала спілкуватися з Потапом ще до початку повномаштабної війни. Артистка підкреслила, що між ними не було жодних конфліктів, просто з часом вони перестали комунікувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка також прокоментувала і скандальну поведінку свого колишнього продюсера. Дівчина не засуджує Потапа, а лише говорить, що він дуже помилився, і саме тому його персона часто піддається критиці з боку слухачів. Судячи з усього, мова йде і за його суперечливий трек "Волонтер", і за його дивні відео у соцмережах, і за його часті виїзди за кордон.

Ми до того, як почалася повномасштабна війна, перестали спілкуватися з Потапом взагалі. Тому що час прийшов. Інколи так буває, що ти продовжуєш спілкування з друзями, а іноді буває так, що ти розумієш, що ні, не потрібно більше. Ось так. У кожної людини є моменти, коли вона помиляється. Мені здається, що він такий період зараз і переживає,

– підкреслила артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Мішель Андраде зізналася, хто допоміг їй отримати роль у популярному серіалі від Netflix. Нагадаємо, що артистка знялася у популярному проєкті про королівську сім'ю.