"Коли бачила своє тіло,то хотілось плакати": зірка Tik Tok продемонструвала свої форми після кесаревого розтину (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 796
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Даша Євтух показала тіло після пологів - фото
Даша Євтух / Фото: instagram.com/dashaevtukh__official

Блогерка Даша Євтух стала щасливою мамою доньки декілька тижнів тому

Популярна українська блогерка Даша Євтух, яка нещодавно вперше стала мамою, показала кадр свого шраму після кесаревого розтину. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, блогерка поділилася складною для неї історією. Зокрема, у себе в Instagram Даша розповіла про те, наскільки складними її були її пологи та наскільки вони залишили слід на її зовнішності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Євтух продемонструвала своє тіло у білизні після кесаревого втручання. Окрім того, дівчина розповіла про самопочуття після складної операції.

Після операції ще не минув місяць, але мені вже краще. Звісно, поки що я обмежена в деяких діях. Через 5 годин після кесарів розтину потрібно було вставати і трохи походити. Було дуже боляче, бо в тебе розрізаний повністю живіт. Перших днів 5-7 найважче для мене було встати з ліжка, бо якщо я ляжу, тоді довго не могла встати. Так, як дитину потрібно було годувати кожні три години, то всі дні в пологовому майже не спала,
- розповіла Даша.

Варто зазначити, що Даша зізналася, що спочатку їй було досить боязно народжувати. Проте, після пологів вона усвідомила, що ці складнощі вартують нового життя. Окрім того, медійниця резюмувала, що не варто остерігатися змін у тілі, адже воно обов'язково відновиться.

Коли бачила своє тіло, то хотілось плакати, та іноді і плакала. При ходьбі ти відчуваєш, як трясеться внизу живота. Тоді ти думаєш, що воно таким і буде, але це не так, то просто все на емоціях. Всі відходять і повертаються до свого попереднього зовнішнього вигляду, просто потрібен час. Та й коли розумієш, що у тебе тепер є твоя крихітка, то все інше здається не таким і важливим. Тому плакати і відразу впадати у відчай так, як я, не треба. Мені було страшно і природно народжувати, і кесарів робити, я довго морально налаштовувалась на це все. Просто дякую тим лікарям, яким вдалось мене заспокоїти,
- резюмувала блогерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогерка Даша Євтух показала іншу версію себе. Варто зазначити, що новий образ дівчині дуже личить.