Зірка "розпаковок" Даша Євтух розчулила Мережу кадрами, як повідомила чоловікові про вагітність (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка українського кулінарного шоу "МастерШеф" Даша Євтух та її коханий чекають на народження первістка. Інформацією про це блогерка поділилася з шанувальниками буквально декілька тижнів тому, коротко написавши про це у соцмережах. А от чоловікові вона вирішила повідомити радісну новину набагато оригінальніше. Як саме – дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На своїй сторінці в Instagram зірка "розпаковок" опублікувала кадри, зняті у момент, коли її коханий дізнався, що стане татом. Судячи з відео, Даша не стала прямо говорити чоловікові про свою вагітність. Натомість дівчина підготувала для нього тематичні підказки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, Євтух подарувала йому невеличку коробку, що була переповнена солодощами, а окрім того – містила капустину, дитячу іграшку та шампунь для малечі. Коханий блогерки відразу зрозумів, що незабаром стане татом, проте повністю запевнився у цьому лише тоді, коли на дні коробки знайшов позитивний тест на вагітність. Судячи з кадрів, Олександр дуже зрадів такій новині, тому почав обіймати та цілувати Дашу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно вагітна Даша Євтух розповіла, як працювала в готелі за кордоном. Дівчина зізналася, що особливо розбагатіти вона тоді так і не змогла .