Аліна Гросу розповіла, що почувається щасливою від того, що знімається для проєкту від Netflix, а також розповіла, яку освіту здобуває у Штатах (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 292
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Аліна Гросу розповіла, як реалізовує кар'єру у США
Фото: instagram.com/alina_grosu

Зірка також зізналася, що не хоче залишатися назавжди за кордоном

Відома українська акторка та виконавиця Аліна Гросу, яка повідомила про те, що розірвала заручини з популярним актором через зради, розповіла про те, як зараз живе у Лос-Анджелесі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, артистка зізналася, що зараз вона знімається в одному проєкті від Netflix. Про це артистка розповіла в інтерв'ю ЖВЛ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гросу зазначила, що дуже щаслива, що в неї виходить реалізуватися як акторці. Аліна каже, що для неї це крок на сходинку вище.

Я зараз знімаюся на Netflix. Я щаслива, тому що у мене це вийшло. Це дуже хороший і цікавий проєкт. Це такий крок на сходинку вище, такими моментами я пишаюся. Я не можу розповідати всі подробиці, тому що, звісно, підписувала контракт. Дуже відомі актори знімаються. Усе, що я можу сказати,
 — зауважила 29-річна Гросу, яка, до речі, навчається у школі акторської майстерності.
Я вчуся на акторському та режисерському факультетах. Мені цікаво було зрозуміти різницю між різними системами. Тут навчають зовсім інакше, тут інші методи. Такий досвід також корисний мені для майбутнього,
 — резюмувала зірка.

Дивитися з 4:45

Варто зазначити що співачка підсумувала, що не хоче мешкати за кордоном. Аліна заявила, що хоче бути поруч з рідними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Гросу розсекретила, хто насправді стоїть за маскою анонімної співачки Клавдії Петрівни. Артистка натякнула, що дехто продовжує маніпулювати загадковістю Клавдії.