Взагалі без одягу: акторка Наталка Денисенко не перестає тішити свою чоловічу аудиторію (ФОТО)

Новини шоубізнесу
40 016
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наталка Денисенко спокусила черговою фотосесією
Наталка Денисенко / Фото: instagram.com/natalka_denisenko

У новому фотосеті Денисенко знялася у ліжку

Популярна українська акторка Наталка Денисенко, яка розчулила спогадами про рідне місто Чернігів, несподівано для багатьох влаштувала пікантний фотосет. Подробиці - в нашому матеріалі.

Наталка не є тією знаменитістю, яка часто тішить підписників відвертими знімками. Проте, цього разу вона вирішила зробити виняток і здивувати фанатів своїми формами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, артистка знялася в ліжку повністю оголеному вигляді, однак пікантні місця селебритіс вирішила приховати ковдрою. Свій пост Денисенко довершила філософськими думками та зізналася, як вона обожнює повертатися додому з виснажливих гастролей, адже те, що оточує її вдома - приносить їй неймовірне задоволення. Варто зауважити, що користувачі не особливо звернули увагу на пост Наталки. Їх більше цікавили пікантні місця зірки. Резюмуючи, можна сказати, що вона отримала багато схвальних відгуків.

Кожного разу, повертаючись з гарних готелів, з гастролей, з робочих поїздок, я так люблю цей момент, коли ти повертаєшся додому. І я так люблю всі ті предмети, кольори, текстури, які мене оточують вдома,
- написала Наталка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталка Денисенко розповіла, який найдорожчий подарунок отримала від чоловіка-військового. Актриса зізналася, що той презент запам'ятався їй найбільше.