Наталка Денисенко розчулила спогадами про рідне місто Чернігів: "Місце сили"

Новини шоубізнесу
684
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Зірка розповіла про своє найулюбленіше місце в Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова . Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади. Зокрема, в акторки "Будиночка на щастя» Наталки Денисенко, яка поділилась особистим про Чернігів.

18 квітня відзначають Міжнародний день пам'яток та визначних місць. У кожного з нас точно є локація, а може й не одна, яку можна назвати «місцем сили» завдяки особливим моментам у житті. Про таке пам’ятне місце розповіла акторка серіалів Нового каналу «Будиночок на щастя» та «Зв’язок» Наталка Денисенко. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Актриса родом з Чернігова, який 17 квітня зазнав величезних втрат внаслідок ракетного обстрілу. Приносячи співчуття родичам усіх загиблих та постраждалим від ракетного удару, Наталка розповіла про надзвичайно красиву локацію міста.

У Чернігові є історичне місце — Вал. Це неймовірно красивий парк на пагорбі, відомий своїми 12-ма гарматами XVІІІ століття. Також там знаходиться пам’ятник Тарасу Шевченку та багато церков. Один з храмів, Борисоглібський собор, з ХІІ століття. А Спасо-Преображенський взагалі датований Х століттям. Уявіть, які давні! Але ця локація для мене особлива іншим. Чернігівський Вал і його гармати — це місце, де колись гуляла вся молодь. Туди приходили відпочити з друзями чи на побачення. Тож внутрішньо для мене це не просто історичне місце чи місце сили, а ще й місце, що асоціюється з молодістю. До речі, мої перші побачення проходили там. Пам'ятаю, як хлопці запрошували на зустріч, і ми ходили саме в парк на Чернігівському Валу. А ще є такий прикол: якщо ти не хотів із кимось йти на побачення, то міг сказати: «Так-так, зустрінемося завтра о п’ятій біля 13-ї гармати». І фішка в тому, що її там не існує, бо гармат лише 12. Ось така креативна відмова була,
— розповідає Наталка Денисенко.
Наталка Денисенко, фото
Фото: пресслужба Нового каналу
Наталка Денисенко, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Не пропустіть останні серії п’ятого сезону серіалу «Будиночок на щастя». Дивіться шоу з понеділка о 19:00 на Новому каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Наталка Денисенко розповіла, який найдорожчий подарунок отримала від чоловіка-військового. Дізнайтесь, що актриса цінує понад усе.