"Десь я чула, що у неї некрасиве обличчя": Ірина Горова зізналася, чи впливає вік Клавдії Петрівни на те, що досі її обличчя засекречено

Новини шоубізнесу
939
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ірина Горова розповіла про деталі співпраці з Клавдією Петрівною
Фото: instagram.com/gorovaya_irina | Продюсерка Ірина Горова

Знаменитість зазначила, що Клавдія Петрівна не є підопічною її лейблу

Відома українська продюсерка Ірина Горова, яка видала заміж 26-річну доньку, поділилася деталями співпраці із загадковою виконавицею Клавдією Петрівною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, очільниця лейблу POMITNI розсекретила, чи впливає на контракт з артисткою той факт, що за чутками їй ще немає 18 років. Про це Горова розповіла у своєму інтерв'ю Аліні Доротюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Ірина повідомила, що знаменита співачка анонім не є підопічною її лейблу. Відомо, що творчість артистки належить до компанії Nebo Music. Щодо лейблу POMITNI, то вони є партнерами з питань дистрибуції.

Вони (Nebo Music, - Прим.ред) створюють матеріал. Вони мають взаємовідносини зі своїми артистами OSTI і Klavdia Petrivna, а ми дистрибутуємо вже артистів лейблу Nebo. І це не один лейбл, з яким ми співпрацюємо. Є лейбли, з якими ми співпрацюємо, але не розповсюджуємо це,
- поділилася Ірина.

Зазначимо, що побутує думка, що Клавдії Петрівні ще немає 18 років. Тож, щоб розставити всі крапки над “і“ Ірина Горова вирішила розповісти, чи відіграє це якусь роль у контракті зірки.

Ні на що не впливає. У тому і цікавість до Клавдії, що постійно хтось там щось придумує, хто під цією маскою, а хто це така. Десь я чула, що у неї некрасиве обличчя. Там купу купу всього, але це є зацікавленість, і це не пов'язано з якимось там обмеженнями контракту, чи віком, чи ще чимось,
- резюмувала Горова.

Дивитися з 1:28

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла, які стосунки із зірковим батьком має їхній спільний син. Продюсерка зазначила, чи вплинув на стосунки Потапа та 15-річного Андрія від'їзд артиста.