"Обов'язково повернемося до" Холостячки": Решетнік розповів, чому на телеекрани у 2024-му році вийде саме проєкт "Холостяк" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 431
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Григорій Решетнік прокоментував ситуацію довкола 13 сезону Холостяк
Григорій Решетнік й Холостяк Олексанр Терен. Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Решетнік каже, що це велике щастя і честь мати за головного героя такого холостяка як Олександр Терен, який є ветераном війни.

Відомий український ведучий Григорій Решетнік, який посварився з дружиною просто на камеру, висловився стосовно нового сезону реаліті “Холостяк”, ведучим якого він є вже багато років. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Григорій розповів, Чому цього року на телеканалі СТБ вийде саме проєкт “Холостяк”, а не, приміром, “Холостячка”. Про це він повідомив у коментарі проєкту “Тур зірками” від Люкс ФМ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Григорій зізнався чи радився з ним продакшн щодо вибору головного героя 13 сезону шоу “Холостяк”. Решетнік каже, що це велике щастя і честь мати за головного героя такого холостяка як Олександр Терен, який є ветераном війни.

Безумовно, телеканал СТБ як одна велика родина. Ключові рішення приймає керівництво каналу, продюсери, але ми дослуховуємося одне до одного і лише в цій синергії може з'явитись ось такий справжній холостяк як Олександр Терен. Це велике щастя і честь мати такого героя,
- коментує Решетнік.

Що ж до третього сезону шоу “Холостячка”, то Решетнік зауважив, що наразі буде непросто робити два проєкти одночасно. Окрім того, він додав, що свого часу вище вказаний проєкт все-таки виїде на телеекрани, адже варіантів хто може стати героїнею досить багато.

Скажу так: новій холостячці бути, адже в нас ще багато талановитих холостячок, які шукають своє кохання. Тому ми завжди вагаємося: Холостяк чи Холостячка. Однак, хочеться дати шанс і ощасливити ще більше жінок України. Тому холостяк один, а претенденток на його серце багато. А потім обов'язково повернемося до Холостячки.
пояснив селебритіс.

Дивитися з 1:21

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина та діти Решетніка були вдома, коли поруч впав уламок ракети. Григорія та сина Дмитра на момент події вдома не було.