“Мене досі трусить”: дружина та діти Решетника були вдома, коли поруч впав уламок ракети (ФОТО)

Новини шоубізнесу
913
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Христина Решетник 2024, фото
Фото: instagram.com/kristina_reshetnik/

Григорія та сина Дмитра на момент події вдома не було

Раніше ми писали, що письменник Сергій Жадан вирушає на фронт , щоб боротися з російськими загарбниками. Останні вчора влаштували киянам пекельний ранок, випустивши по місту кілька ракет. Своїми переживаннями щодо падіння уламка російської ракети поруч зі своїм будинком поділилась Христина Решетник.

Дружина та діти телеведучого Григорія Решетника опинилися в епіцентрі російського обстрілу, який відбувся 25 березня. Про це Христина Решетник повідомила у своєму мікроблозі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Христина та двоє її синів перебували вдома, коли поруч пролунали вибухи. Жінка не встигла спуститися з дітьми в укриття, оскільки все сталося лише за кілька хвилин після оголошення повітряної тривоги. Від вибухової хвилі дім Решетників колихнуло.

Христина зазначила, що вдома перебував її син Іван, який погано себе почував, та Сашко, який перед вибухами саме збирався на вулицю. Водночас Дмитро знаходився в школі - разом з іншими дітьми та вчителькою він встиг спуститися в укриття.

За словами дружини телеведучого, вона та діти дуже злякалися.

Було дуже страшно сьогодні… Мене досі трусить, бо все сталось дуже поруч. Тільки пролунала повітряна тривога, а за нею одразу вибухи з такою силою, що колихнуло дім. Діти злякались, бо ми навіть не встигли в укриття спуститись,
- розповіла Решетник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що топова українська блогерка пережила інсульт у прямому ефірі. Що відомо про її стан - пишемо у цій статті .