Блогер Спартак Суббота пояснив причину, чому він досі не мобілізований на фронт (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
788
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Спартак Суббота розповів про оновлення даних у ТЦК
Фото: instagram.com/spartaksubbota

Медійник розповів про вектор діяльності, яким планує зайнятися найближчим часом

Відомий український блогер Спартак Cуббота, який заручився, зізнався, що не боїться служити в ЗСУ, однак поки не планує іти до військкомату. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, Спартак зізнався, що від походу до ТЦК його зупиняє навчання на докторантурі. Про це він розповів в інтерв'ю ютуберу Славі Дьоміну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що блогер свого часу навчався у суворовському училищі, однак попри це, Суббота переконаний, що це не можна вважати повноцінним військовим вишколом. Спартак зазначив, що до початку повномасштабного російського вторгнення він оновив свої дані ТЦК і отримав військовий квиток.

Дані в ТЦК ще не оновлював після виходу закону. Але я оновлював дані прямо за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення. Отримав військовий квиток. Все, що треба, зробив буквально за кілька днів до повномасштабки. Тому що було таке відчуття, що щось буде, і хай воно собі буде, хай буде воєнний білет, він зайвим не буде. Тому я оновив,
– поділився Суббота.
Я зараз в докторантурі, якщо я буду продовжувати навчання. Була кандидатська, зараз докторантура. Вона закінчиться, після неї або викладацька діяльність, залежно від того, куди я буду рухатися, або в науково-дослідницькому напрямку, або у викладацькому. Тому треба буде йти оновлювати дані,
– резюмував медійник.

Дивитися з 51:08

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Спартак Суббота повернувся на YouTube. Тепер він знімає відео для росіян.