"Людина з яйцями" та "смердючі ноги": 56-річний Дмитро Гордон похизувався своїми талантами

Новини шоубізнесу
2 701
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дмитро Гордон розповів про свою роботу
Дмитро Гордон. Фото: facebook.com/BESTIN.UA

Відомий журналіст вважає себе справжнім професіоналом та не соромиться говорити на суперечливі теми

Відомий український журналіст Дмитро Гордон, який розсекретив, чи мав секс втрьох, не приховує своїх талантів. Ба більше, чоловік не відрізняється скромністю та пишається своєю професійністю.

В інтерв'ю для проєкту "Наодинці", він розкрив деталі своєї роботи. За словами журналіста, він відповідально ставиться до кожної статті, що виходить на його сайті. Виявилося, що чоловік особисто затверджує заголовки та ретельно перевіряє публікації своїх працівників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Щобільше, інформаційний портал "Гордон" не стидається гучних заголовків. Дмитро впевнений, що клікабельність — головна фішка його сервісу. Журналіст залюбки використовує цитати знаменитостей, інколи вириваючи їх з контексту. Таким чином, його публікації виділяються з поміж подібних видань, а робота журналіста залишається актуальною довгі роки.

Я є професіоналом своєї справи. Людина починає входження в матеріал із заголовка. Я не брешу, коли роблю заголовки. Мені пропонують, а далі я переробляю і роблю сам. Кожний заголовок роблю сам.
Я ніколи не брешу. І коли мова йде про смердючі ноги Шамана, то Алан Бадоєв каже, наприклад: "Коли я бачу Шамана, мені здається, що в нього дико смердять ноги". Ну, звичайно, я даю заголовок "смердючі ноги Шамана". Я ж не брешу, правда? Якщо він каже, "Барських виявився людиною з яйцями", то я пишу "яйця Барських". Женя Кошовий сказав "Інколи я здаюся собі ушльопком", як тут не сказати "я ушльопок". Ну, звичайно. Це ж правда. Він так сказав,
— зазначив Гордон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Гордон записав інтерв'ю зі своєю донькою. У ньому журналіст розсекретив хобі 7-річної Аліси.