Соліст Quest Pistols Антон Савлепов публічно зізнався у коханні після розлучення з російською акторкою

Новини шоубізнесу
999
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антон Савлепов показав свою нову дівчину
Антон Савлепов. Фото: instagram.com/anton_savlepov

Невже артист більше не буде приховувати дівчину від публіки та почне частіше ділитися спільними фото?

Ще рік тому Антон Савлепов заінтригував Мережу спільним кадром із загадковою дівчиною , натякнувши на нові стосунки. А днями артист наважився публічно зізнатися їй у коханні. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Антон Савлєпов, соліст популярного гурту Quest Pistols, нарешті розповів про свою нову дівчину, відкривши завісу таємниці щодо їхніх стосунків. Музикант більше не приховує своє кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Адже на своє 36-річчя Савлєпов поділився в Instagram серією фотографій, на одній з яких його обраниця ніжно цілує його в щоку, поки він робить селфі. Хоча ім'я дівчини артист поки не розголошує, він радує підписників спільними світлинами.

Якщо чесно, я зараз украй закоханий! Як ніколи раніше. Тому, можливо, і музика в мене така відверта. Як сказав мій друг Вася Байдак, коли послухав мою нову пісню: "Ну ти і хтива тварина". Я з ним згоден. Так, я обожнюю любити, і це є основою мого світосприйняття,
зізнався артист у коментарі “ЖВЛ представляє”.
Антон Савлепов показав нову дівчину
Антон Савлепов з коханою. Фото: instagram.com/anton_savlepov
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Антон Савлепов розпочав сольну музичну карʼєру ! Соліст гурту Quest презентував перший відвертий трек “Розстебни”.