Потап зрадив Настю Каменських з її кращою подругою? Зіркові ведучі прокоментували скандальні чутки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 751
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Анна Андрійчук стала коханкою Потапа - чи правда це
Настя Каменських та Потап. Фото: соцмережі

Євген Фешак, Міла Єрємєєва та Артур Адамов обговорили, чи могла Аня Андрійчук дійсно втрутитися у стосунки артистів

Вже не перший тиждень ходять чутки, що у стосунках Насті Каменських та Потапа пробігла чорна кішка. Однак дехто подейкує, що цією “кішечкою” є колишня краща подруга Насті Каменських — ексдружина українського виконавця Позитива. А все тому, що Аня Андрійчук нібито стала коханкою Потапа . Що про це говорять в кулуарах — дізнавайтеся нижче!

Вперше інформацію про звʼязок Потапа з Андрійчук заговорив блогер Богдан Беспалов. Посилаючись на своїх інсайдерів він розповів, що одного разу репер підвозив подругу своєї дружини у готель, і нібито саме тоді між ними спалахнула пристрасть. Сама ж Настя Каменських, за словами блогера, усе знає, саме тому і перестала спілкуватися з Анею, яку вона вважала кращою подругою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Днями цю тему підійняли на обговорення зіркові ведучі — Євген Фешак, Міла Єрємєєва та Артур Адамов. У новому випуску шоу "#ністиданісовісті" Фешак звернув увагу на ці чутки та запропонував колегам обговорити їх. Адамов жартома відреагував на новину:

Це якісь мої сни при температурі 40 °С. Колишня дружина Позитива — коханка Потапа. Як так?
— прокоментував Артур Адамов.

"Так подейкують", – відповів Фешак, додавши, що романтичні стосунки між Потапом та Андрійчук могли виникнути після того, як він підвозив її до готелю після концерту. А після ведучі дійшли висновку, що дійсно після того Каменських та Андрійчук перестали спілкуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ексдружина Позитива спантеличила натяком на весілля. Андрійчук опублікувала знімки у весільній сукні , проте так і не прокоментувала, чи справді вдруге вийшла заміж.