Стало відомо імʼя тієї, з ким Потап ймовірно зраджував Настю Каменських. Спойлер: вона була занадто близька з зірковою родиною

Новини шоубізнесу
8 592
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Потап і Настя Каменських
Фото: instagram.com/kamenskux

Поговорюють, що коханкою Потапа була найкраща подруга Насті Каменських

Чутки про розлад між зірковим подружжям Насті Каменських і Потапа ходять вже давно, тому не дивно, що на фоні цього виникають і розмови про зради у їх родині. Подейкують, що співачка вже знайшла собі нового коханого в Іспанії, де активно намагається просувати свою творчість. Але, схоже, Потап теж знаходив втіху в обіймах іншої.

Принаймні такої думки припустився блогер-пліткар Богдан Беспалов. Адже днями він заявив , що знає імʼя тієї, з ким Потап зраджував Настю Каменських.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що можлива коханка репера — людина, що тривалий час входила в обмежене коло друзів знаменитої пари. Ба більше, вона була кращою подругою Каменських. А саме мова йде про колишню дружину Позитива, Аня Андрійчук, яка нещодавно натякнула, що вдруге вийшла заміж .

Настя не могла пробачити Потапу зраду з дуже-дуже близькою людиною. Потім почали питати люди: "А чому Настя припинила своє спілкування з Анною Андрійчук?" (це колишня дружина співака Позитива). Анна тривалий час була однією з кращих подруг Каменських. Тепер можете скласти 2+2,
— каже Беспалов.

За словами блогера, Потапу сильно подобалася колишня дружина його друга. А сама ж Настя Каменських — не змогла змиритися з тим, що її краща подруга настільки сильно приваблювала її чоловіка, тому стосунки співачки з Анною значно погіршилися.

Я не знаю, в якому теплому контакті перебував Потап з Анею, але він просто сходить з розуму від неї. Його думки лише про неї. Він не може її відпустити навіть на сьогоднішній день. І Настю це сильно тригерить,
— додає блогер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо. нещодавно Настя Каменських помстилася Меган Фокс за всіх українок. На тлі скандалу з акторкою, співачка підірвала Мережу спільним кадром з нареченим Голлівудської зірки.