Слава Дьомін розповів про марні спроби оновити дані у ТЦК та зізнався, чи готовий до мобілікації

Новини шоубізнесу
6 530
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Слава Дьомін досі не оновив дані у ТЦК - чому
Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official

Шоумен розповів про невдалий візит до ТЦК, через який він досі не зміг актуалізувати свої дані

Відомий український телеведучий Слава Дьомін, який зізнався, чи зустрічається з Ксенією Мішиною , розповів про свої спроби оновити дані у ТЦК. Шоумен відверто відповів, чи готовий він до мобілізації.

В інтерв'ю РБК-Україна телеведучий зазначив, що вже відвідав ТЦК, аби виконати свій обов’язок згідно з законом та актуалізувати свої дані. Проте, за його словами, спроба виявилася марною через величезні черги. Дьомін навів приклад свого колеги, Анатолія Анатоліча, який також поставав перед труднощами під час трьох спроб оновлення даних.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дьомін зізнався, що, як і багато інших чоловіків, відчуває тривогу через можливу мобілізацію. Але стверджує, що готовий виконати свій обов'язок та захищати країну у разі потреби.

Я кілька разів намагався оновити дані. У мене не вийшло, тому що великі черги. Тому я зараз чекаю, коли трошечки спадуть усі ці черги. Бо я просто не маю фізично часу стояти там по три-чотири години. Ви бачите, як Анатолій Анатоліч ходить? У нього троє дітей, йому просто треба ці всі результати, а він цього теж не може зробити. Тому я чекаю, але я готовий, це закон,
— зазначив Дьомін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Слава Дьомін вперше після розлучення закрутив роман . Шоумен опублікував фотографію, на якій тримає за руку свою кохану.