"Не знаю, скільки доля ще дозволить прожити": Yarmak розчулив Мережу треком, який присвятив маленькій донечці (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 303
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ярмак присвятив пісню маленькій донечці
Ярмак з дружиною та донькою. Фото: instagram.com/yarmak_music

Днями Соломія відсвяткувала день народження, тому у цей день її зірковий тато випустив ліричну пісню-присвяту

Український репер та військовий Олександр Ярмак , більш відомий під псевдонімом Yarmak, презентував нову пісню, яку присвятив своїй доньці. А премʼєра композиції відбулася у день народження Соломії!🥹

Про це Ярмак повідомив у своєму Instagram, виклавши фрагмент композиції. Репер зазначив, що ця пісня є важливим подарунком для його доньки, який він писав під мінус відомого американського репера Eminem.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співак розповів, що трек сповнений спогадів про його власне дитинство та відображає його прагнення бути прикладом для своєї дитини. Відомо, що спочатку репер, який захищає Україну на фронті, почав створювати цю пісню ще торік, проте з часом вона набула ще більшого значення, оскільки дівчинка підросла.

Не знаю, скільки доля ще дозволить прожити
Та це найкраще, що я можу Мі тобі залишити

Я не встиг доробити цю пісню на минулий День Народження, але зараз вона більш доречна, бо ти стала дорослішою…а ще недавно була крихіткою🥹
Я використав мелодію Емінема, бо на війні не було потрібного біта і я писав під мінус Mockingbird, а також це памʼять про моє добре і безтурботне дитинство, про виховання любові до своєї little baby.

Ти неси світу весну, я на себе візьму лютий,
— чуттєво звернувся Ярмак до донечки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше YARMAK зізнався, що через службу в ЗСУ відвикає від родини. Виконавець розповів, що вимушена відстань негативно впливає на стосунки з родиною.