Чи кохали вони по-справжньому? Українські зірки, які зраджували у шлюбі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 489
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ці знаменитості зрадили своїх колишніх
Фото: колаж

Декого із нижче вказаних знаменитостей друга половинка змогла пробачити та продовжила жити у шлюбі

Найбільше випробування для шлюбу - це випробування вірністю. Часто-густо навіть найміцніші союзи руйнуються через зраду дружини або чоловіка.

Ба більше це стосується зірок шоу-бізнесу та публічних особистостей. Доволі не просто знайти виконавця чи виконавицю, які прожили довге та щасливе життя в одному шлюбі і жодного разу не мали проблем у стосунках. Тож, видання Один факт пригадало вітчизняних селебритіс, шлюби яких рухнули через зради.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ольга Сумська

Легендарна акторка та кіно, українська Роксолана Сумська зрадила свого колишнього чоловіка Євгена Паперного із нинішнім коханим Віталієм Борисюком. Сталося це ще в роки її молодості, коли вона будувала свою акторську кар’єру.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Скриншот

В’ячеслав Узелков

Зірковий фітнес-тренер та колишній інтерконтинентальний чемпіон з боксу зраджував свою колишню обраницю, блогерку Марину Боржемську. Про це Марина розповіла сама. Як виявилося, вона побачила листування В’ячеслава з жінкою. Вочевидь, це і запустило маховик смерті їхнього, здавалося б щасливого шлюбу. Зазначимо, що відносно нещодавно Узелков повідомив про те, що перебуває у стосунках. Ба навіть, він вже встиг заручитися з новою дівчиною. Щоправда, її обличчя боксер поки не показує.

Скриншот
Скриншот

Віктор Павлік

Співак прожив подружнім життям понад 25 років у. Він був одружений 4 рази. За часи своєї співочої кар’єри знаменитість не приховував, що мав кілька службових романів. Згодом, коли його почуття до третьої дружини остаточно охололи, у Віктора зав’язалися стосунки з Катериною Репяховою. Вона вже встигла подарувати артисту сина Михайла.

Скриншот

Сергій Бабкін

Історія виконавця - доволі показовий приклад зради у вітчизняному шоу-бізнесі. Відомо, що на початку кар’єри Сергій був невірним своїй обраниці Сніжані Бабкіній. Він зраджував їй під час гастролей. Пізніше артист неодноразово заявляв, що зради включали близько сотні випадків із жінками легкої поведінки. Йому навіть платили за це. Проте, згодом Бабкін усвідомив свої помилки та попросив вибачення у Сніжани. Попри все жінка змогла пробачити.

Сергій та Сніжана Бабкіни
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишній чоловік Анни Трінчер розповів, чи зраджував їй у шлюбі. Блогер Олександр Волошин також пригадав особисте життя своїх батьків.