Ірина Горова розповіла, як ділила спільний бізнес з Потапом після 15 років шлюбу: "Це складна ситуація"

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ірина Горова розповіла про поділ бізнесу с колишнім чоловіком
Ірина Горова і Потап. Фото: jetsetter.ua

Колишня дружина Потапа зізналась, чи не виникало в них конфліктів на цьому фоні

Після розлучення Ірина Горова ще довгий час ділила бізнес зі своїм колишнім коханим Потапом. І ось відома продюсерка, яка нещодавно розповіла про істинні цілі Потапа за кордоном, вирішила зізнатись, чи не виникало в них ніяких проблем через гроші та владу.

В шлюбі з Потапом продюсерка Ірина Горова побудувала справжню бізнес-імперію. Вони зі співаком разом керували продюсерським центром MOZGI Entertainment, а після початку повномасштабної війни Горова провела повний ребрендинг, змінивши свого бізнесу на Pomitni та стала його єдиною власницею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Горова чесно зізналась, на якій ноті завершилася їхня спільна з колишнім чоловіком робота. Про це вона розповіла на YouTube-каналі Аліна Доротюк.

Українська продюсерка розповіла, що між ними не було жодних конфліктів, адже вони залишили все, про що домовилися раніше. Щодо нових проєктів, репер залишив їх Ірині.

Ми тоді правильно домовлялися, що в нас є якась частина моя, якась частина Олексія. Воно і було до війни так, і після війни так і продовжувало бути. Ми не розривали договори. Що важливо і за що дякую Олексію, що ми сіли, зафіксували, що в нас було на якийсь момент, те залишили в управлінні того, про що ми тоді домовлялися. А за нове він сказав: "Це твій шлях, я бажаю тобі успіхів, це складна ситуація". І все, це мій шлях,
— пригадала продюсерка.

Також Горова відповіла на питання, чи має Потап право виконувати пісні свого гурту MOZGI після закриття проєкту:

Він — автор, я не можу забрати в нього право, авторство, він може це використовувати яким завгодно чином. Якщо буде реклама чи він захоче продати трек американцю, тоді це вже звернення до правовласника, а правовласник — це MOZGI. І тоді ми будемо домовлятися. Він може співати будь-які пісні, які він написав.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла, які стосунки із зірковим батьком має їхній спільний син. Продюсерка зазначила, чи вплинув на стосунки Потапа та 15-річного Андрія від'їзд артиста.