Колишня Потапа відповіла, чому їх син "проігнорував" згадки про свого зіркового тата

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Не так давно суспільство спантеличило коротке інтервʼю 15-річного сина Ірини Горової та Потапа. Адже тоді Андрій ніби спеціально проігнорував будь-які згадки про батька, в той час як впливовою мамою похизуватися не забув. Проте чи значить це, що між Потапом та його сином стався конфлікт – стало відомо тільки зараз. Деталі розповідаємо на HOCHU.ua!

Сам Потап ніяк не прокоментував те, що відбулося. Натомість це зробила його колишня дружина, Ірина Горова під час зйомок у програмі  "Ранок у великому місті".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Продюсерка запевняє, що 15-річний Андрій не робив це навмисно. За словами Ірини, у її сина прекрасні стосунки з татом. Ба більше, вона зізналася, що цей Новий рік Потап буде зустрічати разом з Андрієм. Чоловіки вже запланували свій святковий вечір, де саме вони будуть – поки вони не розголошують.

Він не проігнорував. Немає жодного прихованого посилу. Він дуже його любить, поважає. І я вважаю, що це вигадана якась суперновина. Навпаки – вони дуже активно спілкуються, підтримують один одного,

– запевняє Ірина Горова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно Потап повернувся в Україну , аби відсвяткувати Новий рік. Репер відразу зустрівся з сином та похизувався їх спільною світлиною.