Дуже скромно: Віталій Козловський шокував умовами, в яких живе під час служби (ФОТО)

Новини шоубізнесу
6 990
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський показав, як живе на війні, фото
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Відомий співак, та з недавнього часу воїн, мешкає в старому будинку з мінімальними зручностями

Довкола служби Віталія Козловського ходить чимало чуток та міфів. Кондратюк, наприклад, говорив, що артист насправді не служить в ЗСУ. Інші недоброзичливці теж заявляли, що до зірки на фронті ставляться явно краще, ніж до звичайних людей. Та, схоже, Козловський вирішив остаточно розвіяти усі міфи та показати, в яких умовах він живе на службі. Фото дивіться в нашому матеріалі!

Віталій Козловський, який нещодавно повернувся на війну, вирішив поділитись з шанувальниками частинкою свого військового життя. Співак показав фото з передової, де можна побачити, в яких умовах він мешкає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На фото можна побачити старенький будинок з поганим ремонтом та мінімальними зручностями. Там є холодильник, кілька розеток, стіл та два стільці. Дверей в кімнаті не має.

Віталій Козловський показав, де живе на війні
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Для багатьох шанувальників таке фото стало справжнім шоком. Однак Віталій старається не сумувати через такі реалії, а навіть жартує. На цьому знімку він залишив позначку розкішного готелю "Triumph Luxury Hotel".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Віталій Козловський розповів про реакцію дружини на повістку з військкомату. Артист зізнався, наскільки важко їм з коханою було пережити той період.