Британський мільйонер вбив відому співачку та скоїв самогубство, поки в домі знаходилось 3 неповнолітніх дітей

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Девід Томас Блайт вбив Вікторію Віру
Девід Томас Блайт і Вікторія Вера Блайт. Фото: EXTRA

Приголомшлива новина швидко розлетілася світом та привернула увагу як прихильників Вікторії Віри, так і просто небайдужих

У турецькому місті Анкара стався жахливий інцидент: британський мільйонер Девід Томас Блайт вчинив вбивство своєї дружини, чеської співачки та телеведучої Вікторії Віри, а потім наклав на себе руки. Трагедія розгорнулася у їхньому будинку, де перебували троє їхніх неповнолітніх дітей. Старшій дитині всього 14 років.

Згідно з повідомленнями турецького видання Hürriyet, між подружжям сталася сварка через ревнощі. Девід, запідозривши дружину у зраді після перегляду її телефонних повідомлень, схопив пістолет і застрелив Вікторію, а згодом і себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Родичі терміново прибули до Анкари, щоб опікуватися дітьми. Сестра Вікторії, підтвердивши цю сумну новину, закликала поважати приватне життя сім'ї та попросила час, аби оговтатися від великої втрати.

З глибоким сумом і болем я змушена повідомити, що моя прекрасна сестра залишила нас назавжди. Будь ласка, я благаю вас усіх, дайте нам час заради дітей. Нещодавно ми поховали батька, а тепер сестру, і нам потрібен час, щоб прийти до тями,
— відреагувала сестра співачки.

Зазначимо, що Вікторія Віра, яка з 14 років жила у Чехії, здобула популярність завдяки своїй музичній кар'єрі. Її дебютний альбом "Killing Me Softly", випущений у 2006 році, приніс їй визнання. Після весілля з Девідом у 2014 році, пара переїхала до Туреччини, де Вікторія також займалася бізнесом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на 81-му році з життя пішла французька виконавиця Франсуаза Арді. Відомо, що селебритіс багато років боролася з раком .