Аліні Гросу дорікнули відпочинком в Діснейленді під час повномасштабної війни в Україні: відповідь артистки не забарилася

Новини шоубізнесу
1 529
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Гросу нарвалася на критику
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu

Співачка та акторка відповіла на критику у свій бік та зазначила, що не стоїть осторонь трагічних подій в Україні

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка зізналася, чи готова до власних дітей , відправилася у казковий відпочинок. Проте не всі прихильники артистки розділили її захоплення від популярного парку розваг. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Днями у своїх соцмережах Аліна Гросу розповіла, що її загадковий (чи може не такий вже й загадковий 🙃) чоловік вирішив потішити її короткою відпусткою в Діснейленді. Зірка зізналася, що це була чудова можливість для неї, аби відволіктися від повсякденних турбот та трохи відпочити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У парку розваг співачка поринула у дитинство та пригадала усі казкові історії, на яких зростала вона та більшість її прихильників. А на згадку дівчина придбала собі декілька сувенірів та зберегла у соцмережах кадри з клороткого відпочинку.

Не так часто можна зустріти казку в нашому житті та мить побути дитиною♥️ купити ці мікі-маусні вуха, які далі будуть точно припадати пилом на поличці, побачити живий мультик з самих щасливих часів нашого дитинства, зʼїсти здоровенне морозиво, повірити в чари.. побути принцесою, верещати на гірках. Дякую за цю коротку мить чоловіку. Бо далі нас знов понесе доросле життя в роботу, турботи, переживання, клопоти та проблеми. А поки я Мінні Маус і Рапунцель (бо тільки в неї з усіх принцес зелені очі),
— поділилася співачка.

Проте не всі прихильники артистки розділили її позитивні емоції. І хоча більшість підписників підтримали Аліну, знайшлися й ті, хто вже встиг дорікнути її у казковому відпочинку за кордоном, в той час поки в Україні продовжують гинути діти від російської агресії. “Аліна, не ображайтеся, але у нас діти гинуть, а ви граєте Мікі Мауса” — написали артистці у коментарях.

Проте артистка не стала ігнорувати такі докори. Аліна Гросу зазначила, що постійно допомагає українцям, які страждають від російської агресії, а особливо це стосується дітей, які залишилися без уваги рідних. Співачка впевнена, що як і всі, вона має право інколи відволікатися від турбот та хоча б інколи насолоджуватися життям. Ба більше, вона намагається бути відвертою зі своєю аудиторією, тому не стала приховувати, що нещодавно відпочивала у Діснейленді.

Ображаюсь, бо тільки що зібрала кошти для діток, які втратили батьків і допомагаю чим можу постійно, особливо дітям, щоб всі відчували любов та підтримку, що вони потрібні та кохані, щоб вірили у своє велике майбутнє. І напевне, після цього я маю хоча б 3 дні на свою посмішку. Я не закриваю очі на проблеми, але маю право на особисте життя,
— відповіла Аліна Гросу.
Аліну Гросу розкритикували за відпочинок у Діснейленді
Аліна Гросу відповіла на критику у свій бік. Фото: скріншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу зізналася, що розірвала заручини з відомим актором через зради. При цьому, за словами зірки, її екскоханий дуже гарно їй освідчувався.