Збив на смерть людину: власник телеграм-каналу "Труха" розповів про жахливу подію з життя (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Батько засновника "Трухи" сидів в тюрмі - що відомо
Максим Лавриненко розповів про батька, який сидів у в'язниці. Фото: instagram.com/maxim.lavrinenko

Лавриненко дав велике інтерв’ю Славі Дьоміну, де розповів про особисте

Максим Лавриненко, якому приписували роман з Дашею Квітковою, розповів про свого батька. Зокрема про те, чому він опинився в тюрмі. Більше про це - читайте далі у статті.

Засновник популярного Telegram-каналу "Труха" Максим Лавриненко пояснив, чому його батько сидів у тюрмі. Виявляється, наприкінці 90-х він збив на смерть літнього чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Жахлива ДТП сталася по вині Москвича, який вилетів на зустрічну смугу та протаранив автівку батька Лавриненка. Останню розвернуло та відкинуло на обочину, де і знаходився чоловік. На жаль, від отриманих травм він помер, а батька Максима взяли під варту на час слідства. Протягом наступних 3-4 місяців він сидів у СІЗО.

Після ув’язнення батька, Максим з мамою розпродували речі та все літо їли тільки картоплю. Повернувшись з тюрми, його батько намагався забезпечити родину: спочатку таксував, потім продавав м’ясо, їздив в Німеччину на заробітки, а згодом відкрив СТО.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось засновник самого Telegram Павло Дуров нещодавно зізнався, що вчить українську мову. Детальніше про це - читайте у цьому матеріалі.