Сопонару впевнена, що хейт "Кварталу 95" – то політичний заказ. Але глядачі пояснили, що не так з їх жартами на прикладі зі "Сіськадовськом"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина Сопонару відповіла на хейт Кварталу
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru

Комедійна акторка впевнена, що суспільне обурення – не ідейний хейт, а політичне замовлення

Ще на початку цього року у Мережі вибухнув величезний скандал довкола жартів “Кварталу”. Адже в одній зі сцен актори гумористичного проєкту насміхалися (начебто не маючи нічого поганого наміру) з переселенців зі Скадовську. Однак враховуючи, що місто, розташоване на березі Джарилгацької затоки було у російській окупації, жарти про “сіськадовск” здалися публіці не просто недоречними, а й образливими.

Проте й на цьому скандали довкола “Студії Квартал 95” не закінчилися. Адже глядачів обурив і номер Ірини Сопонару з Андрієм Рибаком про начальника ТЦК . На цей раз акторам почало “прилітати” за те, що вони нібито “ганьблять ЗСУ”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак сама Ірина Сопонару не бачить нічого поганого у сценах, які розкритикувала публіка. В інтервʼю Аліні Доротюк акторка заявила, що не вважає жоден з номерів “Кварталу” образливими для глядачів. Ба більше, знаменитість впевнена, що насправді цей хейт був політичним замовленням.

Несправедливо, що на Іру (Гатун, яка зіграла у номері про переселенців зі Скадовську — прим. ред.) посипалися шишки. У попередні роки "Квартал" ніхто не чіпав. Я розумію, звідки ростуть ноги. Це політичне замовлення. Тому що у нас на носі вибори президента, і хтось рветься до влади так, що готовий цей "Квартал" дискредитувати з усіх боків. Я не розумію, як можна не бачити зв'язок між цим. Звичайно, на це важко не реагувати, бо на Іру посипалися шишки. Це був смішний номер, і він дуже добре зайшов. Два дні всі сміялися. Я не вірю, що це справді зачепило когось так… Що це ідейна акція. Я в це не вірю. Мене не збентежило. Всю відповідальність не можна звалювати лише на Іру,
- прокоментувала Сопонару.

Проте у коментарях під відео Ірині швидко дали зрозуміти, що насправді не так з жартами “Кварталу”. Переважна більшість глядачів впевнена, що обурення публіки ніяк не повʼязане з ботами чи “політичним замовленням”.

  • Так неприємно слухати виправдання і прикривання ботами кварталу, політикою. Уявіть собі, що є українці, які не сприймають, які засуджують за контекст, за моральні цінності, а не через політику. Занадто багато зухвальства!

  • В любій цивілізованій країні про них забули б вже всі, після всього, що вони транслюють! У нас на жаль інституту репутації не існує.

  • Таке враження, що Сопонару дуже недалека як особистість. От чому людина не хоче зрозуміти (стосовно Кварталу 95), що примітивізм і плоскість жартів.... Ну просто нижче немає куди,

  • Гарне запитання з приводу кварталу. Мене і моїх рідних це щиро торкнулося, як українців і ми жодного відношення ні до політики, ні до ботів не маємо!! Я справді здивована, що ті теми можуть бути смішними й адекватно сприйматися!!! Це задіває не через те, що актори кварталу, а через КОНТЕКСТ!

— пишуть у коментарях.

Ірину Сопонару прокоментувала скандальні номеру Кварталу 95
Ірину Сопонару розкритикували у Мережі
Ірина Сопонару заявила, ніби Квартал хейтять за замовленням
Ірина Сопонару захейтили
Квартал 95 закенселили
Ірину Сопонару захейтили після інтервʼю Аліні Доротюк
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що після скандалу з номером про переселенців зі Скадовську, актори перепросили у глядачів . Спочатку це зробив Юрій Великий, а згодом до його слів доєдналася й Ірина Гатун.