Валерій Харчишин розповів про свій перший шлюб у 20 років та висловився про маму старшого сина, який воює на фронті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
731
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Валерій Харчишин заговорив про першу дружину
Фото: facebook.com/valeriy.kharchyshyn

Музикант зізнався, що спочатку його син жив з матір'ю

Популярний український співак, незмінний лідер гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин, який розповів про службу свого сина в ЗСУ, несподівано розсекретив інформацію про свій перший шлюб. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож в інтерв'ю ютуберу Славі Дьоміну Харчишин зізнався, що за його за плечима вже два шлюби. Про перший поціновувачам творчості Валерія відомо небагато.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, виявилося що артист одружився у 20 років. Тоді він вважав, що чинить правильно, що веде свою кохану під вінець. Валерій зізнався, що тоді він не міг вчинити інакше. У шлюбі з цією жінкою у нього народився син, який наразі боронить незалежність та цілісність України на фронті. Музикант зазначив, що спочатку його син проживав з матір'ю, а вже потім переїхав до нього і до його колишньої дружини.

Це хороша людина, вона виховала хорошого сина. До певного періоду він жив з нею, потім, коли він став трошки дорослішим, він почав жити зі мною. З його мамою я був одружений, я одружився у 20 років. Я вчинив гідно, мені було соромно перед її мамою. Я був у них у квартирі, я там проживав. Я вирішив, що тепер я мушу одружитися, що це правильно. Ми одружилися, потім вона завагітніла. Мені хотілося бути дорослим, я вважав, що це дорослий вчинок. Ми прожили разом років п'ять чи шість. Це було дуже давно,
– відверто розповів музикант.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як соліст гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин відповів, які артисти могли б розраховувати на бронь від мобілізації. Музикант наголосив, що бронювання має стосуватися тільки тих виконавців, які дійсно займаються важливою справою.