Після тривалого позашлюбного роману: переможець "Танців з зірками" розійшовся з дружиною після 11 років стосунків

Знаменитості
4 883
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/maksleonov_official

Макс Леонов зізнався, в яких стосунках зараз знаходиться зі своєю екскоханою Юлією

Популярний український хореограф та переможець проєкту “Танці з зірками” у 2020 році Макс Леонов шокував зізнанням про розлучення. Танцюрист вперше відверто розповів, чому розійшовся з коханою після 11 років стосунків. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Для YouTube-проєкту "СК Life" Макс Леонов повідав про зміни в особистому житті. Виявилося, хореограф вже розійшовся зі своєю цивільною дружиною Юлією. При чому сталося це вже доволі давно, а останній рік закохані взагалі не спілкуються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що саме стало причиною розірвання цих довготривалих стосунків Макс детально пояснювати не став. Однак відомо, що раніше він зраджував дружину, а у 2021 році він на і зовсім зізнався на всю країну, що рік мав позашлюбний роман зі своєю колегою. Після того Леонов, звісно, був на межі розриву з Юлією, але згодом стало відомо, ніби їм вдалося подолати кризу у стосунках. І все ж, довго після того скандалу вони разом не залишилися.

Стосунки закінчились. Ми з дружиною більше не разом. Майже рік ми не спілкуємось взагалі. З кожним днем все ставало у відносинах дедалі гірше. Помітили, що в парі немає розвитку. Це все складно, авжеж, але потрібно рухатись далі і розвиватись,
— прокоментував Макс Леонов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно в Мережі зʼявилися чутки щодо того, що розлучення Алли Барановської та Миколи Тищенка було фіктивним . Але, сам нардеп заявив журналістам, що досить некоректно запитувати його про такі речі.